Dorthes roulade med bær.
Ingredienser.
Til dejen skal du bruge.
- 3 æg
- 2 dl sukker
- 2 dl hvedemel
- 2 teskefulde bagepulver
- 2 spiseskefulde kogende vand.
Til fyld skal du bruge.
- 2,5 dl piskefløde
- 2 teskefulde vaniljesukker
- 150 gram hindebær eller andre bær.
Opskrift.
- Pisk æg og sukker sammen, vend hvedemel og bagepulver i ægge massen og bland det kogende vand i.
- Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir på.
- Bag dejen ved 250 grader i 5 minutter.
- Vend den bagte dej ud på et stykke bagepapir, som er drysset med sukker.
- Dæk roulade bunden med et vådt viskestykke og lad rouladen køle af.
- Pisk i mens fløden til skum og bland vaniljesukker og hindbær i flødeskummet.
- Fjern det våde viskestykke samt bagepapir fra rouladen.
- Smør fløde bærcremen på roulade bunden.
- Rul rouladen sammen.