Dorthes Chokolade cookies.
Ingredienser.
Opskrift til 24 styk.
Du skal bruge.
- 150 gram hvedemel
- 0,75 teskefuld bagepulver
- 1 knivspids salt
- 1 stang vanilje
- 125 gram smør
- 125 gram mørk chokolade
- 1 æg
- 100 gram brun farin
- 75 gram sukker.
Opskrift.
- Smelt smørret.
- Hak chokoladen i små stykker, mens smørret smelter.
- Lade smørret stå og køle lidt af.
- Pisk æg, sukker og brun farin sammen.
- Bland derefter mel, bagepulver, salt, korn fra vanilje stang sammen med ægge blandingen i en skål.
- Bland derefter smørret i og rør godt sammen og til sidst blandes chokoladen i.
- Tag 2 bageplader med bagepapir på, læg så 12 x 1 spiseskefuld med top på hver bageplade, der skal være godt med plads mellem hver spiseskefuld kage masse.
- Bag så kagerne i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter.